ARDOR Moldova, sub patronajul Federatiei ARED, aduce vesti bune, in plina vara, iubitorilor de dezbateri.

1. Pentru început, vă invităm la concursul regional de dezbateri, eveniment ce va avea loc în perioada 9-13 august la Slănic Moldova. Până în acest moment am obținut finanțarea de la 10 direcții județene de tineret a peste 20 echipe, după cum urmează:

  1. Bacău - 5 echipe
  2. Brăila - 1 echipă
  3. Buzău - 2 echipe
  4. Dambovita - 2 echipe
  5. Galati - 2 echipe
  6. Neamt - 2 echipe
  7. Sibiu - 2 echipe
  8. Tulcea - 2 echipe
  9. Vaslui - 2 echipe
  10. Vrancea - 2 echipe

IMPORTANT : Facem observația că o echipa se compune din 3 debateri elevi si 1 instructor profesor sau student, conform datelor din cluburi. Aceste cluburi sunt membre FARED, ARDOR Moldova, Dobrogea, Oltenia sau NORD Ardor. Subliniem că participantii isi asigură transportul si achită o taxă de 10 lei/zi pentru consumabile si refreshment.(conform condițiilor stabilite de finanțatori) Pot participa si echipe care se autofinanțează cu 300 lei/participant pentru cele 4 zile de concurs. Moțiunile vor fi anunțate în timp util. Veți dedica în cluburi timpul necesar pregătirii temelor și dezbaterilor. Vă puteți înscrie echipa folosind formularul anexat. (VA RUGAM SA IL COMPLETATI CORECT FARA SĂ ADUCEȚI MODIFICĂRI ACESTUIA)

2. În speranța finanțării proiectului TINERII ÎN VIAȚA COMUNITĂȚII - 4 de către MTS, la începutul lunii septembrie va avea loc Concursul Național de Dezbateri.

3. Sperăm, de asemenea, să oferim studenților un concurs național în cursul lunii octombrie.

Vom reveni cu date suplimentare la timpul respectiv.

Orice alte detalii le puteți solicita la adresa czaharia2002@yahoo.com sau la tel. 0744480345 sau 0744597505