CONCURSUL NATIONAL DE DEZBATERI 2016

Dragii nostri,


Va reamintim ca in perioada 7-11 septembrie se desfasoara la Slanic Moldova, Concursurile Nationale de Dezbateri in formatele WS si KP. Ele sunt finantate de MTS (WS) si de MENCS (KP).


Intentia noastra (si cerinta a finantatorilor) este ca la evenimente sa participe cat mai multi debateri din cat mai multe judete.


Este de preferat ca o echipa insotita de un profesor sa contina 3 vorbitori din care 2 pentru WS si unul pentru KP. Vom realiza astfel un concurs mixat util pentru latura educativa a dezbaterilor. Participantii din sectiunea WS, beneficiaza de decontarea transportului in cuantum de 20 lei, dar ei vor asigura o contributie de 10 lei/zi in proiectul WS. Participantii de la KP sunt scutiti de plata acestei contributii. Propunem aceleasi 2 motiuni pentru ambele formate (cu formularea specifica).Moțiunile concursului sunt:

1. (A.P. crede ca ) Este justificat ca Romania sa refuze primirea migrantilor refugiati.

2. (A.P. crede ca ) Ar trebui interzis accesul elevilor cu telefon in incinta scolii.


Prin tragere la sorți, o moțiune de va dezbate in calificări (primele 4 runde) iar cealaltă în rundele eliminatorii (sferturi, semi și finală). Vor fi propuse și două moțiuni impromptu.


Cred ca o saptamana este un termen rezonabil sa va inscrieti la concursuri.


Va atasam acelasi formular (putin adaptat) pentru a va inscrie la adresa czaharia2002@yahoo.com pana pe data de 1 septembrie .


Nu excludem participarea cu autofinantare ( 300 lei/part.) Vom reveni cu amanunte.


Pentru inscrieri completati formularul si il trimiteti la adresa de mail czaharia2002@yahoo.com.